Najlepszy sojusz na tym uni ;)
Witka...
Mam na imie Marcin... mam 15 lat i chodze jeszcze do gimnazjum... /
W ogame gram juz spory kawalek czasu...zaczynajac od uni 25...przy okazjii robilem sobie przerwy 1 roczne aby odpoczac od ogame... gralem takze na 44...50...53...54...62...i teraz 63 uni... mam spore doswiadczenie kiedys nawet wkleilem kilka RW do strac tytanow na ogolnym forum....ale to bylo dawno...
POZDRO.... mysle ze inni tez sie przedstawia... ;]
Użytkownik
Mam na imię Krzysztof
doszedłem do takzwanego wieku Jezusowego hehe
pracuje sobie ;-]
gram na uni 35 Punkty 902.896 (Miejsce 383 z 2.132) już chyba 3 rok na ten wynik się męczę chociaż brałem przez pewien czas urlopy zeby trochę odsapnąć od ogame ;-]
pozdrawiam *_*
Mieszkam w Gdyni
Yo
Jestem Tomek ale ludzie kojarzą mnie pod pseudonimem operacyjnym Strołk
Mam 19 lat, uczę się razem z Malcharem(Pawłem). Mało tego! Chodzimy do tej samej klasy i zawsze są, że tak powiem "zjeby" P
Uwielbiam grać w piłkę, na kompie(Ogame) i majstrować przy kompie. Kiedyś grałem na 19 i 24 uni ale to pradzieje.
Mieszkam w Rudach niedaleko Raciborza w województwie śląskim. Pochodzę ze Śląska, urodziłem się na Śląsku, jestem ze Śląska, więc jak jakiś gorol bydzie szponcił to mo po ptokach!!!
Pozdro dla wszystkich z sojuszu!
Ps: mój ulubiony cytat: Benedykt XVI: "Pozdrawiam wszystkich Polaków języka polskiego".
Siema !
Mam na imię Rafał
Pochodzę z tych samych okolic co strolk i malchar więc jak co to ich znajdę Kiedyś tam grałem na 23 i jeszcze paru innych uni.
Obecnie to się uczę (ściemniam) to matury.
pozdrawiam